Vores værdisæt

Mere forskning - bedre behandling - færre bivirkninger

 

 

Mere forskning

Vi vil muliggøre endnu mere forskning inden for stråleterapien i Danmark, så dansk forskning i stråleterapi også fremadrettet opretholder sin stærke position i feltet.

 

√ Bedre behandling

Ved hjælp af forskningen i stråleterapi samt dygtige fagfolk, skal behandlingen af kræft i Danmark blive endnu bedre og dermed også helbrede flere kræftpatienter.

 

Færre bivirkninger

Med bedre behandling vil vi også se endnu flere kræftoverlevere. Forskningen er derfor også vigtig for at sikre at den forbedrede behandling samtidig medfører færre bivirkninger og senfølger for patienterne under og efter et strålebehandlingsforløb

 


 

Vi arbejder for...

... en verden hvor kræft ikke får lov til at bestemme over vores eget, vores familiers, vores venners og vores bekendtes liv. Med det udgangspunkt vil vi, at Danmark skal være et af de lande, hvor vi arbejder benhårdt for aktivt at forhindre dette. Når forskningen er vellykket, kommer det nemlig alle til gode.

Kræft tager nogle gange vores kære væk fra os, men det samler os også om et fælles mål: hele tiden at forbedre behandlingen og helbredelsen af sygdommen.

 

Hele 33-50% af befolkningen forventes at få kræft på et tidspunkt i løbet af livet. Af dem forventes det at omkring halvdelen får behov for stråleterapi i deres sygdomsforløb. Strålebehandling spiller derfor også en vigtig rolle i behandlingen af kræft for rigtig mange mennesker! Og kræft skelner ikke; den rammer store som små, unge som gamle, marathonløberen og hverdags-motionisten. Heldigvis er det stadig langt fra alle, som bliver ramt. Men det er dog få som kommer igennem livet, uden at se kræftens uhyggelige ansigt og konsekvenser - hvad enten det er på tæt hold eller længere ude i omgangskredsen.

DCCC Stråleterapi faciliterer hver dag masser af forskningsprojekter landet over. Vi forsker for alle, også dem som ikke kender os. Vi arbejder for barnet på legepladsen og patienten på sygehuset. For de som har haft kræften helt inde på livet, og de som heldigvis aldrig har set dens konsekvenser på nært hold.

 

Kort fortalt, så arbejder vi hver dag på at opfylde vores målsætning om: 

mere forskning - bedre behandling - færre bivirkninger.

 

Har du lyst til at vide mere om hvilke studier vi har tilknyttet centeret lige nu, kan du læse videre under vores side om forskning.