Månedens fokus

Månedens fokus er et initiativ på tværs af vores online medier. Hver måned vil der, i vidensdelingen tegn, være et særligt emne inden for kræftens og stråleterapiens verden, som modtager ekstra stor fokus.

Hos DCCC Stråleterapi er en af vores vigtigste visioner at sørge for vidensdeling og vidensgenering på tværs af hele Danmark inden for stråleterapien. Vi har en vision om, at al den viden, som bliver genereret i vores 29 forskellige arbejdsgrupper, bliver formidlet og delt. 

Ud over vidensdeling gennem opslag af ph.d.-kurser og workshops, årlige møder og symposier, er månedens fokus et tiltag på vores online medier, som skal understøtte vidensdelingen endnu mere. 

Med månedens fokus sætter vi patienter og pårørende i centrum ved at bringe et nyt emne op hver måned og tage det ned i øjenhøjde. På denne måde udbreder vi kendskabet til kræft og stråleterapi. 

På denne side har vi samlet alle vores emner, som har været i fokus. Således kan du let skabe dig et overblik over, hvad der har været delt på tværs af vores online medier.

Twitter er sproget engelsk, mens opslagene på LinkedIn er på dansk.

Siden vil løbende bliver opdateret med nye emner. 

2020

2019

Vil du læse mere om DCCC Stråleterapis vision og mission, kan du gøre det her