Månedens fokus

Månedens fokus var i 2019 og 2020 et initiativ vi havde på tværs af vores online medier. Hver måned var der, i vidensdelingens tegn, et særligt emne inden for kræftens og stråleterapiens verden, som fik ekstra stor fokus.

Hos DCCC Stråleterapi er en af vores vigtigste visioner at sørge for vidensdeling og vidensgenering på tværs af hele Danmark inden for stråleterapien. Vi har en vision om, at al den viden, som bliver genereret i vores 29 forskellige arbejdsgrupper, bliver formidlet og delt. 

Ud over vidensdeling gennem opslag af ph.d.-kurser og workshops, årlige møder og symposier, var månedens fokus et tiltag på vores online medier, som kørte i 2019 og 2020.

Med månedens fokus satte vi patienter og pårørende i centrum ved at bringe et nyt emne op hver måned og tage det ned i øjenhøjde for på denne måde at udbrede kendskabet til kræft og stråleterapi. 

På denne side har vi samlet alle de emner, som har været i fokus. Således kan du let skabe dig et overblik over, hvad der har været delt på tværs af vores online medier.

Twitter er sproget engelsk, mens opslagene på LinkedIn er på dansk.

2020

2019

Vil du læse mere om DCCC Stråleterapis vision og mission, kan du gøre det her